Bij het matchen van gebruikers van de datingfuncties maakt myspace gebruik van deze interesses

Bij het matchen van gebruikers van de datingfuncties maakt myspace gebruik van deze interesses

Twitter weet veel van alle gebruikers en zo weet het sociale netwerk ook al wat je interesses zijn. Deze interesses worden getoond als iemand aan je voorgesteld wordt, zoals dit bijvoorbeeld ook bij andere applications gebeurt. De gedeelde interesses zijn een goed hulpmiddel om een gesprek te starten.

Het geeft je de mogelijkheid te chatten

Het is geen verrassing maar als je eenmaal call hebt gelegd fulfilled iemand anders dan kun je fulfilled elkaar chatten. Dit zijn enkel tekst-only berichten. Afbeeldingen, movie’s en andere media kunnen niet satisfied deze berichten verstuurd worden. Het chatgedeelte is afgescheiden van de normale berichten die je via myspace ontvangt. Beide personen kunnen het eerste bericht verzenden, maar je mag alleen dat bericht verzenden, tenzij de ontvanger antwoordt.

Het laat je kiezen

Uit de eerste beelden die beschikbaar zijn gesteld home Twitter lijkt het erop dat de datingdienst fits voorstelt waarna gebruikers een keuze kunnen maken. Bij elke voorgestelde fit kun je aangeven of je a€?GeA?nteresseerd’ bent of niet. Als deze werkwijze gebruikt gaat worden dan komt het neer op de Tinder-werkwijze waarbij twee gebruikers fulfilled elkaar kunnen chatten als er een gemeenschappelijke a€?GeA?nteresseerd’ wordt uitgedeeld.

Het laat je evenementen en groepen gebruiken

Twitter matchmaking biedt je de mogelijkheid om jezelf beschikbaar te stellen via individuele evenementen of groepen waarvan je cover curved. Je kunt dit a€?ontgrendelena€? om potentiA«le suits en mensen te zien die je interesses delen. Wederom are dit optioneel, net zoals Facebook matchmaking in het geheel.

Lancering

Er is nog geen vaste datum bekend voor de lancering van de nieuwe functies om mensen te ontmoeten via myspace. Een woordvoerder van myspace heeft laten weten dat het sociale netwerk nog moet beginnen found het testen van de functies. Het plan try om daar in de komende maanden mee te beginnen. Deze studies zullen meer moeten vertellen over de releasedatum van de gewilde functies. Zoals het er nu naar uitziet zal myspace op z’n vroegst in 2019 beschikbaar zijn.

Concurrenten

Op het eerste gezicht try myspace relationships geen concurrent voor Tinder. Dit komt omdat de gebruikers van Twitter gemiddeld een hogere leeftijd hebben dan de Tinder gebruikers. Aandeelhouders van complement people, de eigenaar van Tinder, waren echter wel geschrokken van het nieuws dat fb zich gaat mengen in de matchmaking app strijd. Het aandeel van het bedrijf daalde meer dan 22 procent in een dag tijd nadat het nieuws zich verspreidde. 2

En nu?

Twitter heeft nu nog geen matchmaking gedeelte of een functie waarmee je lijsten found unmarried Twitter gebruikers kunt zien. Dit betekent dat je op dit minute nog actief op zoek moet naar de singles. Hoe je dat doet? Je benadert myspace als de traditionele manier van daten. Het netwerk van je vrienden try groot genoeg om je te voorzien van een aantal gegadigden; zo ging het a€?vroegera€? immers ook. Bekijk de vriendenlijsten van je beste vrienden en kijk of er een leuke single tussen spot. Hier volgen enkele guidelines die je kunt gebruiken voor het zoeken naar een go out op myspace.

Je eigen profiel

Daten via Facebook begint bij je eigen profiel. Als je het nog niet gedaan hebt; vul in dat je vrijgezel bent en zet dit op openbaar. Alle singles perish je profiel bezoeken krijgen hierdoor de bevestiging dat je solitary bent hookupdates.net/colombian-cupid-review/. Dit doe je door te gaan naar je eigen profiel > tabblad Info > Familie en relaties. Stel de confidentiality ook in zodat vrienden van vrienden je profiel kunnen bekijken, of openbaar als je er geen problemen mee hebt als iedereen je profiel kan bekijken. Gebruik je beste foto als profielfoto; dit are je visitekaartje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

icons8-exercise-96 challenges-icon chat-active-icon